Supa de alge marine în stil coreean eunah

Supa de alge marine în stil coreean eunah
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de alge marine în stil coreean Eunah. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 65 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de carne de vită măcinată suplimentară, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Miyeok Guk: Supă Coreeană De Alge Marine, Cum se gătește: Miyeok Guk, supă coreeană de alge marine, și Fidea de grâu cu wakame și alge marine coreene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați algele în apă la temperatura camerei până la moale, aproximativ 15 minute; scurgeți. Clătiți foile și tăiați-le în bucăți lungi de 2 inci; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Încălziți uleiul de susan într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită, sarea și 1/3 din sosul de soia. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila si nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați algele marine și sosul de soia rămas; gătiți și amestecați 1 minut. Se amestecă usturoiul și se toarnă în apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea de vită și algele marine sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Alge MarineAlge Marine
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista