Supa de alge marine în stil coreean eunah

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de alge marine în stil coreean Eunah. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 65 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de carne de vită măcinată suplimentară, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Miyeok Guk: Supă Coreeană De Alge Marine, Cum se gătește: Miyeok Guk, supă coreeană de alge marine, și Fidea de grâu cu wakame și alge marine coreene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați algele în apă la temperatura camerei până la moale, aproximativ 15 minute; scurgeți. Clătiți foile și tăiați-le în bucăți lungi de 2 inci; deoparte.
Încălziți uleiul de susan într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă carnea de vită, sarea și 1/3 din sosul de soia. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila si nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați algele marine și sosul de soia rămas; gătiți și amestecați 1 minut. Se amestecă usturoiul și se toarnă în apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea de vită și algele marine sunt fragede, cu aproximativ 15 minute mai mult.