Supa cremoasă de ciuperci a bucătarului John

Supa cremoasă de ciuperci a bucătarului John
Supa cremoasă de ciuperci a bucătarului John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.78 pe portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 503 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Salata Waldorf a bucătarului John.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare de supă la foc mediu-mare; gătiți ciupercile în unt cu 1 vârf de sare până când ciupercile își degajă sucurile; reduceți focul la minim. Continuați să gătiți, amestecând des, până când sucurile se evaporă și ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte câteva felii atractive de ciuperci pentru garnitură mai târziu, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă ceapa în ciuperci și se gătește până când ceapa este moale și translucidă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă făina în amestecul de ciuperci și se gătește, amestecând des, timp de 2 minute pentru a îndepărta gustul făinii crude. Legați crenguțele de cimbru într-un pachet mic cu sfoară de bucătărie și adăugați la amestecul de ciuperci; adăugați căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Se toarnă bulionul de pui și apa în amestecul de ciuperci. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scoateți pachetul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Transferați supa într-un blender în loturi mici și piure la viteză mare până când este netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți supa în oală și amestecați smântâna. Se condimentează cu sare și piper negru și se servește în boluri, garnisite cu felii de ciuperci rezervate și câteva frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista