Supa cremoasă de ciuperci a bucătarului John
Supa cremoasă de ciuperci a bucătarului John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.78 pe portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 503 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Salata Waldorf a bucătarului John.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare de supă la foc mediu-mare; gătiți ciupercile în unt cu 1 vârf de sare până când ciupercile își degajă sucurile; reduceți focul la minim. Continuați să gătiți, amestecând des, până când sucurile se evaporă și ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte câteva felii atractive de ciuperci pentru garnitură mai târziu, dacă doriți.
Se amestecă ceapa în ciuperci și se gătește până când ceapa este moale și translucidă, încă 5 minute.
Se amestecă făina în amestecul de ciuperci și se gătește, amestecând des, timp de 2 minute pentru a îndepărta gustul făinii crude. Legați crenguțele de cimbru într-un pachet mic cu sfoară de bucătărie și adăugați la amestecul de ciuperci; adăugați căței de usturoi.
Se toarnă bulionul de pui și apa în amestecul de ciuperci. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 1 oră.
Scoateți pachetul de cimbru.
Transferați supa într-un blender în loturi mici și piure la viteză mare până când este netedă și groasă.
Puneți supa în oală și amestecați smântâna. Se condimentează cu sare și piper negru și se servește în boluri, garnisite cu felii de ciuperci rezervate și câteva frunze de cimbru.