Sunset Chicken
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Sunset Chicken ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 745 calorii, 48G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ardei gras, 1 (29 uncii) poate felii de piersici, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Încercați Oferte De Pui Cu Crustă Macadamia Cu Sos Maui Sunset, Golden Sunset, și Apus De Soare Tropical pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se rumenesc bucățile de pui, apoi se acoperă și se sotează timp de 7 până la 10 minute, până se rumenesc și aproape fierte.
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Sotati ceapa si ardeiul gras in tigaie pana se inmoaie; deoparte. Într-o cratiță medie combinați amidonul de porumb, sosul de soia, oțetul și 1 cană de sirop de piersici rezervat. Se amestecă împreună, se aduce la fierbere și se gătește până se limpezește, amestecând constant; se amestecă piersicile, roșiile cu lichid și amestecul de ceapă/ardei gras.
Se toarnă sosul peste bucățile de pui, se acoperă vasul și se coace la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute.
Scoateți capacul și coaceți încă 20 de minute.