Sunrise Tacos
Reteta Sunrise Tacos este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 565 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi maro hash, ardei iute vechi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tequila Sunrise Mimosa (sau Mezcal Sunrise Mimosa), Sunrise Punch, și Kapalua Sunrise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe cutie. Ungeți foaia de biscuiți cu scurtare. Creșteți temperatura cuptorului la 204°.
Așezați cartofii maro hash pe foaia de biscuiți; coaceți 35 de minute, amestecând de două ori, până se rumenesc.
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, pepperoni și slănină la foc mediu-mare până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
În castron mediu, bateți ouăle cu sârmă. Se amestecă brânza, salsa, ardeii iute verzi, sarea și piperul. În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ouale sunt setate, dar inca umede.
Împărțiți cartofii fierți uniform pe 4 farfurii. Stai coji de taco calde deasupra cartofilor. Împărțiți uniform amestecul de ouă în coji. Puneți cârnații în ouă pentru a semăna cu razele soarelui.
Tăiați fiecare felie de slănină gătită în formă de buze; tăiați roșiile în jumătate. Folosind smântână pentru lipici și în afara cojilor, aranjați pepperoni pentru ochi, jumătate de roșii pentru nas și slănină pentru buze. Dacă doriți, garnisiți cu brânză suplimentară și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.