Sunrise Mini Pizza
Sunrise Mini Pizza este un curs principal, care servește 10. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 1339 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, fâșii de slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini Pizza, Mini Pizza, și Mini pizza pentru micul dejun.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle.
Adăugați lapte, sare și piper. Topiți untul într-o tigaie; adăugați amestecul de ouă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand ouale sunt puse.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Rulați fiecare rulou de cină într-un 5-in. cerc.
Așezați pe foi de copt unse. Se amestecă uniform amestecul de ouă peste cruste.
Se presară cu slănină și brânză.
Se coace la 350 la 15 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Capraia Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aromă intensă și bogată, Vinoasă, bazată pe fructe. Note plăcute de cireșe, răcoritoare și bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.