Sunny ' s Honey BBQ cuptor coaste scurte
Rețeta Sunny ' s Honey BBQ cuptor coaste scurte pot fi făcute în aproximativ 5 ore și 5 minute. Acest fel principal are 682 calorii, 64G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă 5,4 USD pe porție. 447 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită boia de ardei, pudră de ceapă, oregano și miere. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sunny ' s Honey BBQ cuptor coaste scurte, Spice frecat la grătar American Bison coaste scurte cu miere de portocale Chipotle BBQ sos, și BBQ coaste scurte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un castron mic, combinați boia, pudra de ceapă, 4 lingurițe sare, oregano, praf de usturoi, chimen, piper cayenne și câteva măcinări de piper negru. Frecați amestecul pe toate coastele și lăsați-l să stea la temperatura camerei cel mult 1 până la 2 ore.
Așezați coastele perfect într-un vas de cuptor cu partea grasă a fiecărei coaste orientată în sus. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și nu vă fie teamă să acoperiți vasul cu un alt vas greu pentru a asigura etanșarea! Gatiti in cuptor timp de 2 1/2 ore, in acest moment carnea ar trebui sa cada de pe oase.
Scoateți coastele din cuptor și ridicați temperatura la 425 grade F.
Folosind o pereche de clești, răsturnați și mutați puțin carnea de vită.
Stropiți mierea uniform peste partea superioară a fiecărei coaste.
Puneți coastele înapoi în cuptor, de data aceasta lăsându-l neacoperit și gătiți încă 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.