Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murate rapid și ketchup Curry Sunny' s
Rețeta Sunny 's Currywurst cu ardei și ceapă murate rapid și Ketchup-ul Sunny' s Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.8 pe portie. O porție conține 675 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de anason stelat, sirop de porumb, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată însorită de vară "fructe" cu sos de citrice însorit, Creveți la grătar Sunny cu sos BBQ Sunny 1-2-3, și Sunny Zucchini Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare cu laturile drepte sau într-o oală, adăugați legăturile bratwurst, berea, fumul lichid, fulgii de ardei roșu, boabele de piper negru întregi, usturoiul, ceapa, toți ardeii grași și un vârf frumos de sare. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic timp de 15 minute. Flip și ghiont bratwursts dacă se lipesc deasupra lichidului în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Ungeți un grătar cu ulei, apoi încălziți grătarul la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți bratwursts din lichid și puneți-l pe grătar. Gătiti 15 minute, întorcându-vă la fiecare 5 minute pentru a se rumeni și a înnegri toate părțile (nu vă faceți griji cu privire la partea concavă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească sub folie de aluminiu timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
5
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, adăugați zahărul și oțetul în tigaie cu ardeii și ceapa fierte. Se amestecă în amestecul de bere până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți chiflele sau pâinea la cuptor timp de 5 până la 10 minute, în funcție de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se taie fiecare bratwurst în discuri de 1/2 inch și se pune în interiorul pâinii încălzite. Folosind clești, apucați și agitați orice exces de lichid de pe ardeii și ceapa murate rapid, apoi topiți fiecare bratwurst cu o cantitate egală. Top care cu un dollop frumos și voinic sau două de ketchup Curry Sunny.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Așezați roșiile, usturoiul, ceapa, bățul de scorțișoară, ghimbirul, anasonul stelar, zahărul, pudra de curry, ienibaharul, boabele de piper, un vârf de sare, siropul de porumb și oțetul într-un vas de stoc la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic. Folosiți un masher de cartofi sau o lingură de lemn pentru a zdrobi și rupe roșiile în timp ce se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Chile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
10
Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți încă 45 de minute pentru a se evapora și îngroșa, amestecând ocazional.
11
Scoateți bățul de scorțișoară, păstaia de anason și ghimbirul. Folosind un blender de imersie sau un blender de stand (ușor rece?), amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se toarnă într-un recipient etanș și se dă la frigider peste noapte sau până se răcește. Gustați și, dacă este necesar, adăugați oțet 1/2 linguriță la un moment dat pentru a echilibra dulceața.
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.