Sunny ' s BBQ Chip Wings

Reteta Sunny BBQ Chip aripi ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1058 calorii, 35g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți aripi de pui, făină, ulei de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sunny rădăcină bere BBQ aripi, Aripile de pui din Caraibe ale lui Sunny Anderson, și Cookie-uri de trestie de bomboane cu ciocolată Sunny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tavă de foi cu un suport de sârmă. Folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit ascuțit, separați aripile de pui în tobe și aripi, aruncând articulația vârfului aripii.
Într-o pungă mare de hârtie adăugați făina, 2 linguri de sare și aproximativ 5 măcinări de piper negru. În loturi, aruncați aripile de pui în pungă până când sunt complet acoperite cu făină.
Așezați aripile acoperite pe suportul de sârmă la temperatura camerei până când făina pare invizibilă sau înmuiată în piele, aproximativ 30 de minute.
Între timp, faceți acoperirea: într-o tigaie mică la foc mediu-mic, adăugați ardeiul, pudra de ceapă și praful de usturoi. Prăjiți condimentele în timp ce aruncați constant pentru a evita arderea până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Scoateți condimentele de pe foc și lăsați să se răcească complet. Odată răcit se adaugă 1/2 linguriță de sare și zahăr.
Așezați într-un castron sau pungă de hârtie pentru aruncare.
Într-o oală mare, încălziți uleiul până când un termometru de prăjit adânc atinge 375 de grade F. lucrând în loturi, adăugați puiul și prăjiți până la fiert și crocant, 10 până la 13 minute fiecare lot.
Scoateți din ulei și adăugați imediat aripile prăjite în vasul sau punga de hârtie umplută cu învelișul și aruncați.