Sundaes Mocha cu scorțișoară

Sundaes Mocha cu scorțișoară
Sundaes cu scorțișoară Mocha necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,11 USD per porție. O porție conține 712 calorii, 7 g de proteine și 42 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână caju, zahăr, înghețată de cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sundaes cu înghețată Mochan cu sos de cafea și caramel, Sundaes rulouri cu scorțișoară și Sundaes cu scorțișoară și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente; se amestecă 1/4 cană de smântână. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Într-un castron mic, bateți smântâna rămasă până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați zahăr de cofetarie; bate până se formează vârfuri tari. Puneti inghetata in doua feluri de desert. Acoperiți cu sos și frișcă; se presară cu caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
CajuCaju
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Băutura alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegeri excelente pentru Sundae. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista