Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos
Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de crenguțe de mentă, coajă de ananas, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos, și Plăcintă Caramelizată Cu Ananas-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Ungeți inelele de ananas cu uleiul vegetal. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când ananasul este ușor carbonizat și înmuiat, aproximativ 8 minute.
Transferați inelele pe o suprafață de lucru și tăiați-le în bucăți de mușcătură.
Într-o tigaie medie, prăjiți nuca de cocos la foc moderat până devine aurie, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Scoateți iaurtul în pahare sau boluri sundae. Se acoperă cu ananasul la grătar, se presară cu nuca de cocos, se ornează cu crenguțele de mentă și se servește imediat.