Sundaes cu fudge fierbinte
Hot Fudge Sundaes este o rețetă fără gluten cu 4 porții. O porție conține 719 de calorii, 9 g de proteine și 49 g de grăsimi. Pentru 1,89 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți cafea foarte tare, garnituri sugerate: alune, smântână groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Hot Fudge Sundaes, Hot Fudge Sundaes și Hot Fudge Brownie Sundaes.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, la foc mediu mic, topește ciocolata și cafeaua; odată topit, scoateți tigaia de pe foc și adăugați untul, smântâna și scorțișoara.
Puneți înghețata în mâncărurile de servire, cu sos și toppinguri la alegere
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Băutura alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegeri excelente pentru Sundae. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.