Sundae Cu Pere La Grătar
Gratar pere Sundae ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare kosher, frișcă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Sundae Pâine Prăjită Franceză, Înghețată Bananan La Grătar, și Ananas La Gratar Split Sundae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Într-o cratiță mică adăugați unt, zahăr brun, cidru de mere, scorțișoară, ghimbir și sare.
Se pune pe grătar până se topește untul.
Se amestecă împreună până se combină bine.
Puneți perele direct pe grătar timp de 2 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte.
Ungeți ambele părți ale perelor cu amestecul de unt pentru a glazura. Scoateți imediat perele de pe grătar după geam și așezați-le pe o farfurie.
Scoateți înghețata în 4 boluri de servire. Se acoperă cu pere, nuci pecan și frișcă.
Stropiți amestecul de unt rămas deasupra și serviți.