Sundae Cu Pere La Grătar

Sundae Cu Pere La Grătar
Gratar pere Sundae ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare kosher, frișcă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Sundae Pâine Prăjită Franceză, Înghețată Bananan La Grătar, și Ananas La Gratar Split Sundae pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Într-o cratiță mică adăugați unt, zahăr brun, cidru de mere, scorțișoară, ghimbir și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se pune pe grătar până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se amestecă împreună până se combină bine.
6
Puneți perele direct pe grătar timp de 2 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți ambele părți ale perelor cu amestecul de unt pentru a glazura. Scoateți imediat perele de pe grătar după geam și așezați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți înghețata în 4 boluri de servire. Se acoperă cu pere, nuci pecan și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți amestecul de unt rămas deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista