Sunca si Gruy-Cartofi umpluti
Sunca si Gruy Otrivre - cartofi umpluți este un fără gluten farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, șuncă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi umpluți cu șuncă, cimbru și Gruyere, Cartofi Gruyere, și Rosii umplute cu Gruy Otrivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Pierce cartofii cu o furculiță, și aranja într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptorul cu microunde. Acoperiți cartofii cu prosoape de hârtie umede. Cartofi cu microunde la mare 12 minute sau până la făcut, rearanjarea după 6 minute.
Lăsați să stea 2 minute. Împărțiți cartofii deschiși; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci. Coji de rezervă; puneți pulpa deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Adăugați lapte; aduceți la foc mic.
Se toarnă amestecul de lapte peste pulpa de cartofi.
Adăugați 1/4 cană brânză, șuncă și ingredientele rămase, amestecând bine. Umpleți cojile cu amestec de cartofi.
Se presară uniform cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când brânza începe să se rumenească.