Sunca si branza Souffle
Sufleul de șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, sare, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasele de sufle 4 (7 uncii) cu spray antiaderent.
Încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare într-o cratiță medie.
Adăugați făina amestecând constant timp de aproximativ 3 minute, nu se rumenesc.
Bateți laptele cald până se îngroașă, încă aproximativ 3 minute. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.
Bateți gălbenușurile de ou, apoi brânza, șunca (rezervați 1/3 cană de șuncă pentru rețeta rotundă 2 budincă de pâine sărată) și muștar.
Lăsați să stea și să se răcească ușor în timp ce bateți albusurile.
Într-un alt bol cu un mixer electric, bateți albușurile până la vârfuri moi. Se amestecă 1/4 din albușuri în amestecul de bază de șuncă și brânză pentru a se ușura, apoi se pliază în restul albușurilor. Umpleți fiecare ramekin 3/4 din drum (rezervați aluatul de sufle rămas pentru rețeta rotundă 2 budincă de pâine sărată).
Coaceți până se umflă și se rumenesc ușor deasupra. 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc