Sunca, praz si souffl Gouda 8s
Sunca, prazul și Gouda souffl-ul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 252 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, unt, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sufleuri de praz și Stilton, Clătită de praz cu Gouda afumată, și Clătită De Praz Savuroasă Cu Gouda Afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 și periați opt ramekine de 1 cană cu unt. Înveliți ușor ramekinele cu 2 linguri de Parmigiano-Reggiano și așezați-le pe o foaie de copt robustă.
Într-o cratiță medie, topiți cele 4 linguri de unt.
Se amestecă făina și se gătește la foc moderat timp de 1 minut.
Bateți laptele și gătiți la foc moderat până când este neted și foarte gros, aproximativ 2 minute. Se amestecă sarea și cayenne. De pe foc, bateți gălbenușurile.
Lasă să se răcească ușor.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă Gouda, șunca și prazul.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu crema de tartru la viteză medie-mare până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri ferme. Cu o spatulă de cauciuc, împăturiți albușurile în baza suflului până când nu rămân dungi de alb.
Puneți amestecul de souffl în ramekins, umplându-le la 1/2 inch sub jantă. Treceți degetul mare în interiorul marginii fiecărui ramekin pentru a ajuta sufletele să crească uniform.
Presărați restul de Parmigiano-Reggiano deasupra și coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când suflantele sunt umflate și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Alternativ, coaceți într-un souffl de 8 căni la 375 timp de 40 de minute.