Sunca diabolică a lui Gammy Brown din cartea de bucate din carne

Șunca diabolică a lui Gammy Brown din ' Marea Carte de bucate din carne ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 165 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, maioneză, murături de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine de carne cu zahăr brun și glazură de Ketchup {cartea de bucate a lunii }, Ham și brânză hash caserola maro, și Ouă Grozave Diavolite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron mediu.
Puneți șunca într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Transferați în castron cu șalotele.
Adăugați țelina, pătrunjelul, hreanul, muștarul, maioneza, murăturile (dacă se utilizează) și piperul după gust și amestecați pentru a combina. Gust pentru condimente.
Adăugați mai mult hrean, muștar și/sau piper după gust și adăugați mai multă maioneză dacă amestecul pare prea uscat.
Împachetați șunca devilată într-un vas atractiv sau de servire și serviți la temperatura camerei. (Sau acoperiți și refrigerați până la 1 săptămână.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.)