Sun Picătură De Lire Cake

Sun Picătură De Lire Cake
Sun Drop tort de lire sterline ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 757 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Cu Picătură De Lămâie, Morcov Tort Picătură Cookie-Uri, și Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți zahărul alb, 1 cană margarină și scurtați împreună cu un mixer electric până când este cremos și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Se amestecă făina, 6 uncii fluide de sodă cu aromă de citrice, ouă, extract de lămâie și extract de vanilie în amestecul cremă până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tub.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în tort iese curată, aproximativ 1 oră 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute înainte de a întoarce tortul pe o farfurie de servire.
7
Bateți zahărul cofetarilor, 2 linguri de margarină topită și 1 uncie fluidă de sodă cu aromă de citrice împreună într-un bol până se omogenizează; răspândit peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MargarinăMargarină
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista