Sulițe de cartofi dulci prăjiți cu vinetă de slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sulițele prăjite de cartofi dulci cu vinaigretă de slănină. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 300 de calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 55 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți oțet de sherry, apă, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Sulițe de cartofi dulci prăjiți cu vinetă de slănină, Sulițe De Andive Cu Cartofi Dulci, Slănină Și Arpagic, și Sulițe De Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Curățați cartofii dulci, apoi tăiați fiecare pe lungime în 6 sulițe.
Tăiați sulițele în jumătate transversal, dacă doriți, apoi aranjați în 1 strat într - o tigaie mare (17 pe 12 inci) de mică adâncime.
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana se rumeneste si crocanta, 10 pana la 15 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi turnați grăsimea de slănină printr-o sită cu ochiuri fine pe sulițele de cartofi și aruncați cu 2 spatule pentru a acoperi.
Presărați sulițele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și prăjiți (neacoperit), rotind la fiecare 15 până la 20 de minute, până când cartofii sunt fragezi și marginile se rumenesc, 45 de minute până la 1 oră.
Transferați într-un vas de servit.
Întoarceți slănina în tigaia curățată, apoi adăugați ulei și încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Se amestecă partea albă de scallions și se îndepărtează de la căldură. Se amestecă oțetul, apa, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper și se toarnă peste sulițe de cartofi.
Presărați cartofii cu verdeață de scallion și serviți cald.