Sugo de porc cu Strozzapreti

Sugo de porc cu Strozzapreti
Sugo de porc cu Strozzapreti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.47 pe portie. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, zaruri de morcov, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sugo De Porc Cu Strozzapreti, Strozzapreti cu cârnați de porc, varză de Bruxelles rasă și salvie, și Pappardelle cu Sugo de porc și alune.

Instrucțiuni

1
Sare și piperează generos carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți o oală grea suficient de mare pentru a se potrivi cu carnea de porc la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați uleiul, apoi adăugați carnea de porc. Se prăjesc până se rumenesc, întorcându-se până se rumenesc pe toate părțile. Bucățile rumenite pun bazele sugo-ului nostru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați carnea de porc într-o farfurie, scurgeți tot, cu excepția a 1 lingură de ulei, apoi adăugați usturoiul, ceapa și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Călește legumele până încep să se rumenească. Acest lucru le îndulcește și adaugă un alt strat de aromă deasupra porcului rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați vinul roșu și aduceți la fierbere. Vrei să răzuiești toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei și să arzi alcoolul din vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
AlcoolAlcool
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile, frunza de dafin și cimbru în oală împreună cu carnea de porc. Asigurați-vă că carnea de porc este în mare parte scufundată, apoi acoperiți ușor cu un capac (lăsați capacul întredeschis). Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 ore sau până când puteți lipi cu ușurință o furculiță în carnea de porc. Veți dori să răsturnați carnea de porc de câteva ori dacă nu este complet acoperită cu sos. Când carnea de porc este fragedă, scoateți-o din oală și folosiți o furculiță pentru a mărunți carnea. Folosiți o lingură pentru a îndepărta orice exces de grăsime (puțin este în regulă, dar nu doriți o pată de ulei deasupra).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați carnea de porc înapoi la sos, care ar trebui să fie acum destul de gros. Dacă este apoasă, creșteți puțin focul și reduceți-l până când este frumos și gros. Se fierbe strozzapreti doar scurt din timpul specificat pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Se scurge și se adaugă la sugo. Întoarceți focul și gătiți câteva minute până când strozzapreti este al dente și sosul acoperă cu ușurință fiecare bucată de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se servește cu niște Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista