Sugo de porc cu Strozzapreti
Sugo de porc cu Strozzapreti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.47 pe portie. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, zaruri de morcov, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sugo De Porc Cu Strozzapreti, Strozzapreti cu cârnați de porc, varză de Bruxelles rasă și salvie, și Pappardelle cu Sugo de porc și alune.
Instrucțiuni
Sare și piperează generos carnea de porc.
Încălziți o oală grea suficient de mare pentru a se potrivi cu carnea de porc la foc mediu.
Adăugați uleiul, apoi adăugați carnea de porc. Se prăjesc până se rumenesc, întorcându-se până se rumenesc pe toate părțile. Bucățile rumenite pun bazele sugo-ului nostru.
Transferați carnea de porc într-o farfurie, scurgeți tot, cu excepția a 1 lingură de ulei, apoi adăugați usturoiul, ceapa și morcovii.
Călește legumele până încep să se rumenească. Acest lucru le îndulcește și adaugă un alt strat de aromă deasupra porcului rumenit.
Adăugați vinul roșu și aduceți la fierbere. Vrei să răzuiești toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei și să arzi alcoolul din vin.
Adăugați roșiile, frunza de dafin și cimbru în oală împreună cu carnea de porc. Asigurați-vă că carnea de porc este în mare parte scufundată, apoi acoperiți ușor cu un capac (lăsați capacul întredeschis). Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 ore sau până când puteți lipi cu ușurință o furculiță în carnea de porc. Veți dori să răsturnați carnea de porc de câteva ori dacă nu este complet acoperită cu sos. Când carnea de porc este fragedă, scoateți-o din oală și folosiți o furculiță pentru a mărunți carnea. Folosiți o lingură pentru a îndepărta orice exces de grăsime (puțin este în regulă, dar nu doriți o pată de ulei deasupra).
Adăugați carnea de porc înapoi la sos, care ar trebui să fie acum destul de gros. Dacă este apoasă, creșteți puțin focul și reduceți-l până când este frumos și gros. Se fierbe strozzapreti doar scurt din timpul specificat pe ambalaj.
Se scurge și se adaugă la sugo. Întoarceți focul și gătiți câteva minute până când strozzapreti este al dente și sosul acoperă cu ușurință fiecare bucată de paste.
Se servește cu niște Parmigiano-Reggiano ras.