Sugo de porc cu Strozzapreti

Sugo de porc cu Strozzapreti
Sugo de porc cu Strozzapreti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.47 pe portie. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, zaruri de morcov, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sugo De Porc Cu Strozzapreti, Strozzapreti cu cârnați de porc, varză de Bruxelles rasă și salvie, și Pappardelle cu Sugo de porc și alune.

Instrucțiuni

1
Sare și piperează generos carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Încălziți o oală grea suficient de mare pentru a se potrivi cu carnea de porc la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați uleiul, apoi adăugați carnea de porc. Se prăjesc până se rumenesc, întorcându-se până se rumenesc pe toate părțile. Bucățile rumenite pun bazele sugo-ului nostru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
4
Transferați carnea de porc într-o farfurie, scurgeți tot, cu excepția a 1 lingură de ulei, apoi adăugați usturoiul, ceapa și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
5
Călește legumele până încep să se rumenească. Acest lucru le îndulcește și adaugă un alt strat de aromă deasupra porcului rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Adăugați vinul roșu și aduceți la fierbere. Vrei să răzuiești toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei și să arzi alcoolul din vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
AlcoolAlcool
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile, frunza de dafin și cimbru în oală împreună cu carnea de porc. Asigurați-vă că carnea de porc este în mare parte scufundată, apoi acoperiți ușor cu un capac (lăsați capacul întredeschis). Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 ore sau până când puteți lipi cu ușurință o furculiță în carnea de porc. Veți dori să răsturnați carnea de porc de câteva ori dacă nu este complet acoperită cu sos. Când carnea de porc este fragedă, scoateți-o din oală și folosiți o furculiță pentru a mărunți carnea. Folosiți o lingură pentru a îndepărta orice exces de grăsime (puțin este în regulă, dar nu doriți o pată de ulei deasupra).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați carnea de porc înapoi la sos, care ar trebui să fie acum destul de gros. Dacă este apoasă, creșteți puțin focul și reduceți-l până când este frumos și gros. Se fierbe strozzapreti doar scurt din timpul specificat pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Se scurge și se adaugă la sugo. Întoarceți focul și gătiți câteva minute până când strozzapreti este al dente și sosul acoperă cu ușurință fiecare bucată de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Se servește cu niște Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista