Sugarplums
Sugarplums ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 80 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de anason, zahăr grosier, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sugarplums, Sugarplums, și Sugarplums pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți migdalele, prunele, caisele și smochinele în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 20 până la 25 de ori sau până când fructele și nucile sunt tocate în bucăți mici, dar înainte ca amestecul să devină o bilă.
Combinați zahărul pudră, semințele de anason, semințele de fenicul, semințele de caras, cardamomul și sarea într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați amestecul de nuci și fructe și mierea și amestecați folosind mâinile înmănușate până se combină bine.
Scoateți amestecul în porții de 1/4 uncii și rotiți-l în bile. Dacă serviți imediat, rulați zahărul grosier și serviți. Dacă nu serviți imediat, puneți bilele pe un suport de răcire și lăsați neacoperite până când sunt gata de servit.
Rulați zahărul grosier înainte de servire.
Sugarplums pot fi stocate pe raft de răcire timp de până la o săptămână. După o săptămână, depozitați într-un recipient etanș până la o lună.