Sufocat BBQ pui pe Texas pâine prăjită

Sufocat BBQ pui pe Texas pâine prăjită
Pui BBQ sufocat pe Texas Toast ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul principal curs. Această rețetă face 4 porții cu 1185 calorii, 51G de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sos de piper, melasă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Brânză De Pui Texas Toast Pizza, și Texas Toast pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați ambele părți ale coapselor de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
4
Adăugați uleiul în tigaie, apoi coapsele de pui. Căutați ambele părți ale puiului până la culoarea aurie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coborâți focul și adăugați sosul de grătar cu oțet Chipotle. Se aduce la foc mic, apoi se introduce la cuptor pentru a termina de gătit puiul, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați puiul să se răcească puțin în sos. Apoi, folosind două furci, tăiați puiul în bucăți medii și țineți-l în sos până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați pâinea prăjită din Texas și puneți o cantitate frumoasă de pui cochet și mărunțit deasupra. Stropiți cu măiestrie sosul alb sudic deasupra puiului și apoi grămați ceapa roșie murată. Ridicați-l sau furculița și cuțitul, oricum este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Texas ToastTexas Toast
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Adăugați ketchup, melasă, oțet, 1/4 cană de apă, muștar, ulei, sos Worcestershire, sos de ardei iute, piper negru, usturoi, suc de ceapă, piper chipotle și sos adobo împreună într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Odată la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
10
Combinați maioneza, oțetul de cidru, sucul de lămâie și puțină sare și piper într-un bol. A se utiliza imediat sau a se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 4 zile. Mare ca un sos de salata prea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
La o cratiță, adăugați oțetul, 1/2 cană de apă, zahăr, sare, fulgi de ardei roșu după gust și frunze de dafin și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Adăugați ceapa într-un recipient rezistent la căldură și turnați lichidul de decapare fierbinte peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
13
Lăsați ceapa să stea cel puțin 30 de minute. Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto

Ingrediente

1parmezan rassos adobo, în funcție de condimentul doritsos adobo, în funcție de condimentul dorit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1Oreos dublu umplut8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1ardei iute în adoboardei iute în adobo791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon1parmezan raspătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1cuișoare mediiusturoi, rasusturoi, ras0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire1cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare Kosher și piper negru proaspăt crăpatSare Kosher și piper negru proaspăt crăpat41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1parmezan rascreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu1Oreos dublu umplutsos de ardei iutesos de ardei iute1lingura. otet de vin rosuceapă roșie, decojită, înjumătățită și tăiată în jumătăți de lună, grosime de 1/4 inchceapă roșie, decojită, înjumătățită și tăiată în jumătăți de lună, grosime de 1/4 inch41 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteFulgi de ardei roșuFulgi de ardei roșu1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii907ardei habeneropulpe de pui, dezosate și fără pielepulpe de pui, dezosate și fără piele2Crustă: firimituri de biscuiți graham2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite42 linguri butte topitTexas toast, periat cu unt și prăjit până la aurTexas toast, periat cu unt și prăjit până la aur2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1(vinete)Vidalia ceapa, decojite, sferturi și piure într-un procesator de alimente, solide încordate și suc rezervat (aproximativ 1/4 cana suc de ceapa)Vidalia ceapa, decojite, sferturi și piure într-un procesator de alimente, solide încordate și suc rezervat (aproximativ 1/4 cana suc de ceapa)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista