Pui BBQ sufocat pe Texas Toast ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul principal curs. Această rețetă face 4 porții cu 1185 calorii, 51G de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sos de piper, melasă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Brânză De Pui Texas Toast Pizza, și Texas Toast pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați ambele părți ale coapselor de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
4
Adăugați uleiul în tigaie, apoi coapsele de pui. Căutați ambele părți ale puiului până la culoarea aurie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coborâți focul și adăugați sosul de grătar cu oțet Chipotle. Se aduce la foc mic, apoi se introduce la cuptor pentru a termina de gătit puiul, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați puiul să se răcească puțin în sos. Apoi, folosind două furci, tăiați puiul în bucăți medii și țineți-l în sos până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați pâinea prăjită din Texas și puneți o cantitate frumoasă de pui cochet și mărunțit deasupra. Stropiți cu măiestrie sosul alb sudic deasupra puiului și apoi grămați ceapa roșie murată. Ridicați-l sau furculița și cuțitul, oricum este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Texas Toast
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Adăugați ketchup, melasă, oțet, 1/4 cană de apă, muștar, ulei, sos Worcestershire, sos de ardei iute, piper negru, usturoi, suc de ceapă, piper chipotle și sos adobo împreună într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Odată la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(poate înlocui Mozzarella)
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
10
Combinați maioneza, oțetul de cidru, sucul de lămâie și puțină sare și piper într-un bol. A se utiliza imediat sau a se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 4 zile. Mare ca un sos de salata prea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
La o cratiță, adăugați oțetul, 1/2 cană de apă, zahăr, sare, fulgi de ardei roșu după gust și frunze de dafin și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Adăugați ceapa într-un recipient rezistent la căldură și turnați lichidul de decapare fierbinte peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
13
Lăsați ceapa să stea cel puțin 30 de minute. Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjelul.