Sufleuri De Mentă De Ciocolată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 218 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouăle eggland, zahărul cofetarilor, amidonul de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Sufleuri De Ciocolată, Sufleuri De Ciocolată, și Sufleuri De Ciocolată.
Instrucțiuni
Așezați albii într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Așezați gălbenușurile într-un alt castron; pus deoparte.
Coat două 10-oz. ramekins sau cupe de cremă cu spray de gătit și presărați ușor cu 1 linguriță de zahăr; așezați pe o foaie de copt și dați deoparte.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați 2 linguri de zahăr, cacao, amidon de porumb și sare. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată și se extrage până se topesc chipsurile.
Transferați într-un castron mic. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în castron, amestecând constant. Se răcește ușor.
Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă, pliați un sfert din albușurile de ou în amestec de ciocolată până când nu rămân dungi albe. Îndoiți albușurile rămase până se combină.
Transferați la ramekins pregătiți.
Se coace la 375 la 18-22 minute sau până când blaturile sunt umflate și centrele sunt aproape setate.
Se presară cu zahăr de cofetărie.