Sufleuri De Ciocolată-Trufe
Această rețetă servește 8. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, Sufleuri De Ciocolată, și Souffl de ciocolată pentru doi.
Instrucțiuni
Înveliți 8 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; se presară cu zahăr granulat.
Așezați pe o foaie de copt; pus deoparte.
Combinați laptele, 3/4 cană zahăr pudră, cacao, făină și sare într-o cratiță medie și grea și gătiți 5 minute la foc mediu, amestecând continuu cu un tel până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată, amestecând până se topește. Se amestecă lichiorul. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou într-un bol, amestecând bine. Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand continuu. Se amestecă amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți albușurile și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr pudră, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor o pătrime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți aluatul uniform în ramekine pregătite.
Coaceți la 375 timp de 23 de minute sau până se umflă și se fixează.
Presărați sufleurile cu 1 lingură de zahăr pudră.