Sufleuri de ciocolată neagră cu Cardamom Cr Aproxume Anglaise
Sufleuri de ciocolata neagra cu Cardamom Crincormme Anglaise ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, lapte, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de ciocolată cu CR Ukulymme Anglaise, Zahăr brun souffl cu CR Ukulmme Anglaise, și Cupe de pâine prăjită franceză cu cartofi dulci cu vanilie Cardamom creme Anglaise.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata și untul într-un castron mediu.
Bateți 1/4 cană zahăr, făină și pudră de cacao într-un castron mic. Aduceți laptele și vanilia la fiert în cratiță mică. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr pentru a se amesteca. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Gatiti la foc mediu-mare pana se formeaza pasta groasa, amestecand continuu, aproximativ 2 minute. Răzuiți amestecul în castron cu ciocolată și unt; se amestecă până se topește ciocolata (amestecul poate părea coagulat).
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până când amestecul arată strălucitor și cremos. (Baza souffl-ului poate fi pregătită cu 1 zi înainte. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și refrigerați. Aduceți baza souffl la temperatura camerei înainte de a continua.)
Unt opt feluri de mâncare souffl de 3/4 cană sau cupe de cremă; praf cu zahăr. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou până se spumează. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat 3 linguri de zahăr, apoi sare; bate doar până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/3 din albi în baza de suflu până când se combină bine. Îndoiți ușor albușurile rămase doar pentru a se amesteca (pot rămâne câteva dungi albe). Împărțiți aluatul între felurile de mâncare pregătite.
Așezați vasele pe foaia de copt cu margini. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți souffl-ul până când se umflă deasupra marginii vasului, blaturile sunt plate și marginile sunt setate, aproximativ 12 minute.
Se serveste imediat cu Cardamom Crincormme Anglaise.
Pentru a sparge păstăile de cardamom fără a pierde semințele minuscule, zdrobiți-le într-un mortar cu un pistil sau așezați păstăile într-o pungă de plastic resigilabilă, apoi zdrobiți-le cu un sucitor sau un fragezitor de carne.