Sufleu Ușor De Spanac
Sufleul ușor de spanac este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, lapte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Sufleu De Spanac, Sufleu De Spanac, și Sufleu De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu amestecați împreună oul, laptele, brânza, usturoiul, sarea și piperul. Îndoiți spanacul.
Așezați într-o farfurie mică.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când este ușor setat.
NOTĂ: Dacă vă grăbiți, folosiți o caserolă sigură pentru cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie de plastic și gătiți la foc mare timp de 3 minute. Eliberați aburul, recuperați și gătiți la maxim încă 3 minute. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore]()
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.