Sufleu Rece De Zmeură

Sufleu Rece De Zmeură
Dacă $1.25 pe portie se încadrează în bugetul dvs., sufleul rece de zmeură ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, gelatină, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Suc Rece De Lamaie 4, Sufleu Rece Cu Două Fructe De Pădure, și Kenwood Vineyards Souffl Rece De Lamaie 4.

Instrucțiuni

1
Faceți o bandă dublă groasă de hârtie de ceară suficient de mare pentru a lipi în jurul exteriorului a șase ramekine de 6 oz (175 g) și suficient de largă pentru a sta la 2 inci (5 cm) deasupra jantei. Periați ușor interiorul expus al hârtiei de ceară cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați apa de trandafiri într-un castron mic, presărați gelatina și lăsați să stea aproximativ 2 minute, sau până când este spongioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați vasul într-un castron mai mare cu apă clocotită și amestecați până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți din apă și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Rezervați 12 zmeură. Pureați zmeura rămasă într-un robot de bucătărie. Frecați printr-o sită foarte fină peste un castron pentru a arunca semințele. Se amestecă zahărul cofetarului și sucul de lămâie, apoi se amestecă treptat gelatina. La frigider până abia începe să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
GelatinăGelatină
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
BolBol
6
Bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți crema în amestecul de zmeură. Într-un alt castron, bateți albușurile până se formează vârfuri tari și pliați ușor în amestecul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZmeurăZmeură
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă în ramekins. Se da la frigider cel putin 2 ore, pana se fixeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară din jurul ramekinelor. Decorați fiecare sufleu cu zmeură și câteva frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Variație
10
Sufleu De Mure
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
11
Folosiți mure proaspete în locul zmeurii, având grijă suplimentară să îndepărtați toate semințele din pur înainte de a le adăuga la frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MureMure
ZmeurăZmeură
SemințeSemințe
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista