Sufleu De Tei

Sufleu De Tei
Sufleul de tei necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, budincă de vanilie, var tăiat subțire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sufleu De Tei, Sufleu De Tei, și Key Lime Souffl 8 Cu Pecan Streusel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați 4 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit cu aromă de unt. Înveliți ușor în interiorul ramekinelor cu zahăr; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Aromă De UntSpray De Gătit Cu Aromă De Unt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați cașul de var și budinca de vanilie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați albușurile într-un castron mediu. Folosiți un mixer electric pentru a bate albușurile la vârfuri rigide, dar nu uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se amestecă 1/4 de albușuri de ou în castron cu amestec de var. Se amestecă amestecul peste castron cu albușuri de ou și se îndoaie ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți între ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se pune pe foaia de copt și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când se ridică și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Se servește imediat garnisit cu un praf de zahăr pudră și jumătate dintr-o felie de var zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Felie De TeiFelie De Tei

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista