Sufleu De Tei
Sufleul de tei necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, budincă de vanilie, var tăiat subțire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sufleu De Tei, Sufleu De Tei, și Key Lime Souffl 8 Cu Pecan Streusel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați 4 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit cu aromă de unt. Înveliți ușor în interiorul ramekinelor cu zahăr; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați cașul de var și budinca de vanilie. Pune deoparte.
Așezați albușurile într-un castron mediu. Folosiți un mixer electric pentru a bate albușurile la vârfuri rigide, dar nu uscate.
Se amestecă 1/4 de albușuri de ou în castron cu amestec de var. Se amestecă amestecul peste castron cu albușuri de ou și se îndoaie ușor până se combină.
Împărțiți între ramekins.
Se pune pe foaia de copt și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când se ridică și se rumenesc.
Se servește imediat garnisit cu un praf de zahăr pudră și jumătate dintr-o felie de var zahăr.