Sufleu De Spanac
Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 2 fani. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, spanac, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sufleu De Spanac, Souffl de spanac al mamei 8, și Sufleu De Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor 2-qt. souffle fel de mâncare.
Adăugați parmezan; agitați ușor vasul până când partea și partea inferioară a vasului sunt acoperite uniform cu brânza. Pune deoparte. Aduceți lapte doar pentru a fierbe în cratiță mare pe căldură medie. Adăugați treptat cereale, amestecând constant cu sârmă de sârmă după fiecare adăugare până când se amestecă bine. Gatiti 1 min., amestecând constant.
Lăsați să stea 4 min. Se amestecă spanacul și brânza elvețiană.
Bateți ouăle în castron mediu cu mixer electric la viteză mare 5 min. sau până la spumă.
Se adaugă în amestecul de spanac; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Se toarnă în vasul de sufle pregătit.
Coaceți 30 până la 40 min. sau până se umflă și se rumenesc.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux brut ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.