Sufleul de pui și Cheddar necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 694 calorii, 58G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 155 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nucșoară măcinată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sufleu de pui și Cheddar, Cheddar Souffle, și Brie și Cheddar Souffle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: un vas de sufle de 2 litri (8 căni)
2
Aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de sufle de 2 litri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o cratiță medie, încălziți 1/2 băț de unt la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute. Bateți încet laptele până când amestecul este neted și cremos. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 8 până la 10 minute. Se amestecă nucșoara și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați brânzeturile, spanacul, puiul, gălbenușurile de ou și cuburile de pâine. Se amestecă până se combină (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Gălbenuș De Ou
Pui întreg
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile la viteză mare până când țin vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1/4 din albușurile de ou în amestecul de pui. Folosind o spatulă, pliați albușurile rămase. Puneți aluatul în vasul pregătit și coaceți până când sufleul este umflat și blatul este ferm și auriu, aproximativ 55 până la 60 de minute.
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.