Sufleu De Nap
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de napi, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Napi Verzi, Puf De Nap, și Puf De Nap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți napii, 1/2 linguriță de sare și zahăr într-o cratiță; se acoperă cu apă. Acoperiți și gătiți până când napii sunt fragede, aproximativ 15-20 de minute; se scurge bine și se pasează (nu adăugați lapte sau unt). Pune deoparte.
Într-o altă cratiță, topiți untul; se amestecă făina și sarea rămasă până se omogenizează.
Adăugați lapte; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute. Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mic; amestecați treptat 1/2 cană amestec de lapte fierbinte. Întoarceți totul în tigaie; gătiți și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă napii; se ia de pe foc. Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pliați în aluat. Lingură într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt din sticlă.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 30 de minute sau până se rumenesc.