Sufleu De Morcovi

Sufleu De Morcovi
Sufleul de morcovi necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 96 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Suc De Morcovi4, Suc De Morcovi4, și Sufleul de morcovi al lui Sam.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista