Sufleu De Miere-Portocaliu
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 371 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de vanillan, suc de portocale, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orange Souffl, Orange Souffl, și Buric Portocaliu Souffl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sufleul: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și ungeți cu generozitate un vas de sufle cu 4 căni. Înfășurați vasul cu un guler de pergament cu unt (vezi dreapta).
Presărați interiorul cu zahăr și scuturați excesul.
Combinați crema de brânză, brânza de capră, portocalele și lămâile și vanilia într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este neted și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușurile până se încorporează. (În acest moment, amestecul poate fi acoperit și refrigerat până la 6 ore; aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Când sunteți gata să coaceți, puneți albușurile într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se spumează. (Asigurați-vă că bolul și bătătoarele sunt curate.) Creșteți viteza la mediu și adăugați treptat 6 linguri de zahăr; bate până la rigid și lucios.
Se amestecă o treime din albușurile de ou în amestecul de brânză pentru a-l ușura, apoi se pliază ușor în restul până se încorporează. (Este în regulă dacă rămân câteva dungi de albus de ou.)
Transferați amestecul în vasul pregătit și coaceți în centrul cuptorului până când este umflat și auriu, aproximativ 35 de minute.
Combinați sucul de portocale, mierea și un vârf de sare într-o cratiță mică la foc mediu și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi adăugați segmentele portocalii.
Scoateți sufleul din cuptor și scoateți gulerul pergamentului.
Serviți imediat cu compotul-sufleul va începe să se scufunde după câteva minute.
Fotografie realizată de Con Poulos