Sufleu De Ignam Confiat
Sufleul de Ignam confiat necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 508 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... pâine cu caise și nuci confiate, și Pizzan cu roșii confiate și slănină confiată și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați zahăr brun și nuci pecan. Se fierbe timp de 3 minute. Între timp, așezați ignamele scurse într-un castron mare și zdrobiți fin cu un tocător de cartofi (lăsând câteva bucăți groase).
Se toarnă amestecul de zahăr / pecan peste igname. Se amestecă până se combină bine.
Adăugați scorțișoară și nucșoară.
Transferați într-o tigaie metalică. Se acoperă cu topping de marshmallow.
Coaceți timp de 15 minute la 325 grade F.
Scoateți din cuptor și ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Coaceți încă 10 minute la 400 de grade F pentru a rumeni partea superioară, urmărind cu atenție pentru a nu se rumeni prea mult.