Ciocolata souffl cu sos de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, amidon de porumb, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Souffl de pere cu sos de ciocolată, Sufleuri De Ciocolată Albă Cu Sos De Zmeură, și Souffl dublu de ciocolată cu sos cald Fudge.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti suflete, înveliți 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit; se presară cu 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați laptele, 1/2 cană de zahăr, cacao, făină și sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând constant până se îngroașă ușor (aproximativ 1 minut); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați chipsuri de ciocolată, vanilie și ienibahar, amestecând constant; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
5
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mare. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Spoon în ramekins pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a pregăti sosul, puneți sucul, 1/4 cană de apă și 2 lingurițe de zahăr într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Bateți împreună 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic pentru a crea o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați tulbureala și lichiorul în amestecul de suc. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul este usor siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12
Scoateți din căldură.
13
Stropiți peste suflete de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)