Sufleu de ciocolata ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție conține 397 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Souffl de ciocolata alba torturi cu sos de zmeura-ciocolata, Souffl de ciocolata neagra torturi cu sos Espresso-ciocolata, și Sufleu de lichior de portocale cu ciocolată cu sos de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare grea, topiți ciocolata și untul la foc mic. Într-un castron mic, combinați făina, 1/3 cană zahăr și sare; adăugați lapte și amestecați până se omogenizează. Se amestecă în ciocolata topită. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou. Se amestecă o cantitate mică de umplutură în gălbenușuri, se întoarce totul în tigaie, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați extracte. Într-un castron mic și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas la înălțime până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușurile de ou în aluatul de ciocolată până când nu rămân dungi albe, apoi pliați albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Ungeți fundul 1-1 / 2-qt. vas de copt; adăugați aluatul de sufle.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Așezați vasul într-o tigaie mai mare. Umpleți tigaia mare cu apă fierbinte la o adâncime de 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți la 325 de euro timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Pentru topping, bateți smântâna într-un castron mic răcit până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10
Serviți sufleul cald cu o păpușă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sufleul de ciocolată poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.