Sufleu de cartofi dulci III
Sufleul de cartofi dulci III este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 484 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 673 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sufleu De Cartofi Dulci, Souffl De Cartofi Dulci 8, și Souffl De Cartofi Dulci 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, acoperiți cartofii dulci cu 1 inch de apă; fierbeți timp de 20 de minute sau până când furculița este fragedă.
Scurgeți, lăsați să se răcească și îndepărtați pielea.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți sau ungeți o caserolă de 2 litri.
Așezați cartofii într-un bol de amestecare și cu un mixer electric, bateți la viteză mică până când cartofii încep să se despartă. Măriți viteza la mediu mare și amestecați până se omogenizează.
Reduceți viteza la minim și adăugați zahăr, lapte, unt, vanilie, ouă și sare.
Lăsați orice 'fibre' de cartof să rămână pe bătător și îndepărtați.
Se toarnă amestecul de cartofi dulci în caserolă.
Pregătiți toppingul într-un castron mic amestecând împreună zahărul brun, făina, untul și nucile pecan.
Presărați amestecul peste amestecul de cartofi și coaceți timp de 40 de minute.