Sufleu De Cartofi Dulci
Această rețetă face 8 porții cu 479 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cartofi dulci, sare și piper kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Souffl De Cartofi Dulci, Sufleu De Cartofi Dulci, și Souffl De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Cojiți cartofii dulci și adăugați carnea într-un bol. Bateți untul folosind un mixer de mână sau un mixer de suport cu atașamentul pentru bici până când se combină bine. Bateți crema de brânză, zahărul brun și ouăle, adăugând unul câte unul.
Se presară cu sare și piper.
Amestecați împreună zahărul brun, nucile pecan, făina, untul și slănina într-un bol separat până când pare sfărâmicios.
Adăugați amestecul într-o farfurie adâncă și coaceți până la puf și auriu, 30 de minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire (sufleul va cădea ușor).