Sufleu de Cartofi-Arpagic

Sufleu de Cartofi-Arpagic
Această rețetă face 12 porții cu 97 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, albușuri de ou, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sufleu De Cartofi, Souffl De Cartofi 8, și Supă de cartofi, Cheddar și arpagic.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut ros nr. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 11 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista