Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky

Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky
Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 595 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sufleu De Budincă De Pâine Cu Sos De Whisky, Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky, și Budinca de paine cu sos de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sufletul: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și zahăr un fel de mâncare souffl de 8 cani, atingând excesul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu ceașcă de zahăr, vanilie, scorțișoară, nucșoară până când sunt groase, cremoase și de culoare lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați pâinea cubată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine. Se lasă deoparte 45 de minute, astfel încât pâinea să înmoaie amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
7
Folosind un mixer electric la viteză mică, bateți albușurile până când sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Adăugați sarea și creșteți viteza la mediu. Când albii încep să formeze vârfuri rigide, adăugați treptat ceașca rămasă de zahăr, crescând viteza la mare. Bateți până când albii sunt rigizi și lucioși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
9
Amestecați stafidele și nucile pecan în pâinea înmuiată. Îndoiți bezea, asigurându-vă că nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
Nuci PecanNuci Pecan
PâinePâine
10
Transferați amestecul în matrița pregătită și coaceți timp de 35 până la 40 de minute până când este umflat și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Pregătiți sosul: într-un cazan dublu, încălziți crema peste apă fierbinte. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu zahărul până la culoarea lămâii. Treceți treptat în crema încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
LămâieLămâie
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
BolBol
12
Întoarceți amestecul la cazanul dublu și gătiți peste apă fierbinte, amestecând continuu până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn. Adăugați încet bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Lingura De LemnLingura De Lemn
13
Se toarnă sosul într-o barcă de sos încălzită și se servește cu sufletul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista