Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky
Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 595 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sufleu De Budincă De Pâine Cu Sos De Whisky, Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky, și Budinca de paine cu sos de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sufletul: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Unt și zahăr un fel de mâncare souffl de 8 cani, atingând excesul de zahăr.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu ceașcă de zahăr, vanilie, scorțișoară, nucșoară până când sunt groase, cremoase și de culoare lămâie.
Așezați pâinea cubată într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine. Se lasă deoparte 45 de minute, astfel încât pâinea să înmoaie amestecul de lapte.
Folosind un mixer electric la viteză mică, bateți albușurile până când sunt spumoase.
Adăugați sarea și creșteți viteza la mediu. Când albii încep să formeze vârfuri rigide, adăugați treptat ceașca rămasă de zahăr, crescând viteza la mare. Bateți până când albii sunt rigizi și lucioși.
Amestecați stafidele și nucile pecan în pâinea înmuiată. Îndoiți bezea, asigurându-vă că nu amestecați prea mult.
Transferați amestecul în matrița pregătită și coaceți timp de 35 până la 40 de minute până când este umflat și auriu.
Pregătiți sosul: într-un cazan dublu, încălziți crema peste apă fierbinte. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu zahărul până la culoarea lămâii. Treceți treptat în crema încălzită.
Întoarceți amestecul la cazanul dublu și gătiți peste apă fierbinte, amestecând continuu până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn. Adăugați încet bourbonul.
Se toarnă sosul într-o barcă de sos încălzită și se servește cu sufletul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;