Sufleu De Brânză De Vaci
Sufla brânză de vaci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 380 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză cheddar, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, Plăcintă Cu Brânză De Vaci, și Plăcintă Cu Brânză De Vaci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci.
Într-un castron mare, bateți ouăle și bateți încet făina integrală de grâu, praful de copt, sarea, usturoiul, fulgii de ardei roșu și nucșoara.
Se amestecă brânza de vaci, brânza Cheddar și slănina.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este rumenit și crocant, iar o scobitoare introdusă în centrul suflei iese curată, de la 55 de minute la 1 oră.