Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă

Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă
O porție conține 322 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați brânză edam, unt, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Brânză Edam, Conopidă și brânză Edam (olandeză), și Pui și paste cu vin alb și brânză Edam.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele la fiert. Într-o altă tigaie la foc mediu topiți untul, adăugați făina și gătiți fără să se rumenească până când amestecul începe să buleze. Adăugați treptat lapte fierbinte care dorește în mod constant. Gatiti pana cand textura devine neteda si groasa si incepe sa fiarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Lăsați să fiarbă timp de 3 până la5 minute amestecând constant.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se ia de pe foc, se pune într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se amestecă gălbenușurile, sarea, piperul și cayenne în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
5
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Pregătiți souffle ramekin ungând marginile cu unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați parmezanul ras fin uniform în jurul ramekinului. Pregătiți bain marie (baie de apă) pentru sufleu și încălziți în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Într-un castron topiți crema de brânză, untul și brânza edam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Brânză EdamBrânză Edam
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Adăugați Bechamel în amestecul de brânză. Cu o spatulă ori moale albușuri de ou bătut la vârf la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Tăiați slănina Nueske în bucăți mici, sotati-o în tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Scurgeți excesul rapid și așezați-l pe un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
Umpleți ramekinul pregătit cu amestec în partea de sus. Curățați marginile ramekinului de orice amestec suplimentar. Pentru a coace sufleul, așezați ramekinele în bain marie timp de 15 minute, până când se umflă la 1 inch deasupra ramekinului. Scoate sufleul din cuptor pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Așezați o lingură de slănină crocantă în centrul suflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
14
Așezați Ramekin pe farfurie cu o quenelle de sorbet de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atractiv roșu-rubin închis și strălucitor acest Bordeaux clasic este exploziv, intens și complex în același timp. Palatul atrage datorită amplorii, bogăției, plinătății, precum și prin finisajul aromatic de pe palat. Armonios și lung, acompaniamentul ideal pentru un joc, cum ar fi piciorul de miel cu ierburi sau brânzeturi de capră.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista