Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă
O porție conține 322 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați brânză edam, unt, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Brânză Edam, Conopidă și brânză Edam (olandeză), și Pui și paste cu vin alb și brânză Edam.
Instrucțiuni
Aduceți laptele la fiert. Într-o altă tigaie la foc mediu topiți untul, adăugați făina și gătiți fără să se rumenească până când amestecul începe să buleze. Adăugați treptat lapte fierbinte care dorește în mod constant. Gatiti pana cand textura devine neteda si groasa si incepe sa fiarba.
Lăsați să fiarbă timp de 3 până la5 minute amestecând constant.
Se ia de pe foc, se pune într-un bol.
Se amestecă gălbenușurile, sarea, piperul și cayenne în amestec.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți souffle ramekin ungând marginile cu unt înmuiat.
Presărați parmezanul ras fin uniform în jurul ramekinului. Pregătiți bain marie (baie de apă) pentru sufleu și încălziți în cuptor.
Într-un castron topiți crema de brânză, untul și brânza edam.
Adăugați Bechamel în amestecul de brânză. Cu o spatulă ori moale albușuri de ou bătut la vârf la amestec.
Tăiați slănina Nueske în bucăți mici, sotati-o în tigaie până când este crocantă.
Scurgeți excesul rapid și așezați-l pe un prosop de hârtie.
Umpleți ramekinul pregătit cu amestec în partea de sus. Curățați marginile ramekinului de orice amestec suplimentar. Pentru a coace sufleul, așezați ramekinele în bain marie timp de 15 minute, până când se umflă la 1 inch deasupra ramekinului. Scoate sufleul din cuptor pentru a se răci.
Așezați o lingură de slănină crocantă în centrul suflei.
Așezați Ramekin pe farfurie cu o quenelle de sorbet de ceapă.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur]()
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atractiv roșu-rubin închis și strălucitor acest Bordeaux clasic este exploziv, intens și complex în același timp. Palatul atrage datorită amplorii, bogăției, plinătății, precum și prin finisajul aromatic de pe palat. Armonios și lung, acompaniamentul ideal pentru un joc, cum ar fi piciorul de miel cu ierburi sau brânzeturi de capră.