Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere
Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 369 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pear Souffl 6s, Souffl de pere cu sos de ciocolată, și Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon.Spălați pere și folosiți o mandolină pentru a tăia felii subțiri.
Așezați zahărul pe o farfurie plată și înmuiați ambele părți ale feliilor de pere în zahăr pentru a acoperi.
Așezați felii pe foaia de copt.
Așezați un alt covor de silicon deasupra, sandwich feliile de pere. Acest lucru îi va împiedica să se onduleze în cuptor.
Combinați 1 1/3 căni de zahăr cu 3 căni de apă într-o cratiță și încălziți pe aragaz până se dizolvă zahărul.
Scoateți din aragaz.Curățați, miezuiți și sfărâmați perele.
Așezați în cratiță cu siropul de zahăr, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi perele.Se fierbe ușor la foc mediu timp de 12 până la 15 minute, până când perele sunt fragede.
Scurgeți perele și aruncați siropul.Tăiați 8 sferturi de pere și rezervați. Pureați perele rămase într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Puneți piureul într-o cratiță și gătiți la foc mediu până se reduce la 2 căni.
Se ia de pe foc.Se dizolvă 2/3 cană de zahăr rămas în 1/3 cană de apă rămasă într-o cratiță curată și se gătește la foc mediu până când siropul devine caramel auriu.Asigurați-vă că piureul este încă cald sau va seta caramelul prea repede.
Se toarnă caramelul fierbinte în piure și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați eau-de-vie și amestecați pentru a combina.Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. Ungeți (8)-8 uncii ramekins cu untul pe fund și pe laturi. Praf cu restul de 1/4 cană de zahăr. Împărțiți perele tăiate cubulețe între ramekine.Bateți albușurile de ou într-un mixer până când ajung la vârfuri ferme. Îndoiți albușurile de ou în piureul de pere. Împărțiți amestecul între ramekins.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când sufleurile sunt umflate și maro deschis.