Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere

Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere
Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 369 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pear Souffl 6s, Souffl de pere cu sos de ciocolată, și Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon.Spălați pere și folosiți o mandolină pentru a tăia felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați zahărul pe o farfurie plată și înmuiați ambele părți ale feliilor de pere în zahăr pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați felii pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați un alt covor de silicon deasupra, sandwich feliile de pere. Acest lucru îi va împiedica să se onduleze în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați 1 1/3 căni de zahăr cu 3 căni de apă într-o cratiță și încălziți pe aragaz până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Scoateți din aragaz.Curățați, miezuiți și sfărâmați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Așezați în cratiță cu siropul de zahăr, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi perele.Se fierbe ușor la foc mediu timp de 12 până la 15 minute, până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți perele și aruncați siropul.Tăiați 8 sferturi de pere și rezervați. Pureați perele rămase într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Puneți piureul într-o cratiță și gătiți la foc mediu până se reduce la 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc.Se dizolvă 2/3 cană de zahăr rămas în 1/3 cană de apă rămasă într-o cratiță curată și se gătește la foc mediu până când siropul devine caramel auriu.Asigurați-vă că piureul este încă cald sau va seta caramelul prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se toarnă caramelul fierbinte în piure și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Adăugați eau-de-vie și amestecați pentru a combina.Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. Ungeți (8)-8 uncii ramekins cu untul pe fund și pe laturi. Praf cu restul de 1/4 cană de zahăr. Împărțiți perele tăiate cubulețe între ramekine.Bateți albușurile de ou într-un mixer până când ajung la vârfuri ferme. Îndoiți albușurile de ou în piureul de pere. Împărțiți amestecul între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când sufleurile sunt umflate și maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista