Sufle de lămâie refrigerate cu sos de Caramel

Sufle de lămâie refrigerate cu sos de Caramel
Dacă 62 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sufle de lamaie refrigerate cu sos de Caramel ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți gelatină, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramel souffl cu sos de caramel, Sufleuri De Lămâie, și Lemon Souff 8s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei ușor șase feluri de mâncare souffl de 3/4 cană sau cupe cu cremă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Se toarnă 1/4 cană de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați gelatina; lăsați să stea până se înmoaie gelatina, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Între timp, bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați laptele și 3 linguri de zahăr într-o cratiță medie grea; se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul se fierbe. Bateți treptat 1/3 din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Se toarnă amestecul înapoi în amestecul de lapte rămas în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Bateți constant la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și bateți cu 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se adaugă amestecul de gelatină; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
10
Bateti albusurile si restul de 3 linguri de zahar intr-un bol mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți constant până când termometrul cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 140 km f, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
11
Transferați amestecul de albuș de ou într-un castron mare de mixer și bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de albuș de ou în cremă caldă de lămâie în 3 completări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
12
Transferați amestecul într-un castron mediu; lăsați să stea 10 minute să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Împărțiți crema de lămâie între preparatele preparate din souffl nr; nivelați blaturile cu spatele cuțitului. Refrigerați souffl-ul descoperit peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
14
Rulați cuțitul mic în jurul souffl-ului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
15
Așezați placa mică deasupra 1 souffl și inversați. Folosind ambele mâini, țineți bine farfuria și vasul souffl și agitați ușor, permițând souffl sa se așeze pe farfurie (dacă souffl nu se eliberează din vas, așezați fundul vasului souffl în 1 inch de apă caldă timp de 20 de secunde). Repetați cu restul de suflu. Puneți sosul de Caramel la temperatura camerei cu generozitate deasupra fiecărui suflu și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista