Sufle de lămâie refrigerate cu sos de Caramel
Dacă 62 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sufle de lamaie refrigerate cu sos de Caramel ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți gelatină, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramel souffl cu sos de caramel, Sufleuri De Lămâie, și Lemon Souff 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei ușor șase feluri de mâncare souffl de 3/4 cană sau cupe cu cremă; pus deoparte.
Se toarnă 1/4 cană de apă într-un castron mic.
Presărați gelatina; lăsați să stea până se înmoaie gelatina, aproximativ 15 minute.
Între timp, bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mediu până se omogenizează.
Combinați laptele și 3 linguri de zahăr într-o cratiță medie grea; se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amestecul se fierbe. Bateți treptat 1/3 din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă amestecul înapoi în amestecul de lapte rămas în cratiță.
Bateți constant la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și bateți cu 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Se adaugă amestecul de gelatină; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Bateti albusurile si restul de 3 linguri de zahar intr-un bol mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa); bateți constant până când termometrul cu citire instantanee introdus în amestec înregistrează 140 km f, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul de albuș de ou într-un castron mare de mixer și bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de albuș de ou în cremă caldă de lămâie în 3 completări.
Transferați amestecul într-un castron mediu; lăsați să stea 10 minute să se răcească ușor.
Împărțiți crema de lămâie între preparatele preparate din souffl nr; nivelați blaturile cu spatele cuțitului. Refrigerați souffl-ul descoperit peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.).
Rulați cuțitul mic în jurul souffl-ului pentru a slăbi.
Așezați placa mică deasupra 1 souffl și inversați. Folosind ambele mâini, țineți bine farfuria și vasul souffl și agitați ușor, permițând souffl sa se așeze pe farfurie (dacă souffl nu se eliberează din vas, așezați fundul vasului souffl în 1 inch de apă caldă timp de 20 de secunde). Repetați cu restul de suflu. Puneți sosul de Caramel la temperatura camerei cu generozitate deasupra fiecărui suflu și serviți.