Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow

Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow
Rețeta Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 135 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 34. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de drojdie activă, pudră naturală de cacao, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu caș de ghimbir-Tei, Cidru de mere Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu Caramel sărat, și Chai Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu cremă de unt de dovleac portocaliu.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 1/2 căni de făină, scorțișoara și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și combina; pune deoparte. Înveliți un al doilea castron mare cu ulei vegetal; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați drojdia și 1 linguriță de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați apa, amestecați pentru a combina și lăsați să stea până când amestecul se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr, gălbenușurile de ou, laptele și vanilia și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați acest amestec în amestecul de făină rezervat și amestecați cu o lingură de lemn până când aluatul se reunește și începe să formeze o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împrăștiați bucățile de unt peste aluat și frământați până când untul este complet încorporat și aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
7
Adăugați până la 1/4 cană de făină suplimentară, după cum este necesar, dacă aluatul este lipicios. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vasul cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte. Puneți aluatul, transferați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și întindeți-l până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci, ștampilați cât mai multe runde de aluat și așezați-le pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați resturile de aluat într-o bilă și întindeți-le și tăiați-le din nou. Aruncați resturile de aluat rămase.Acoperiți aluatul rotund cu folie de plastic sau un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PunchPunch
RolaRola
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mediu cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează complet și se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
1
Puneți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu și puneți-l la foc mediu până când temperatura ajunge la 365 km f pe un termometru pentru bomboane/grăsimi. Între timp, așezați o grătar peste o a doua foaie de copt; pus deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 4 rondele de aluat și prăjiți până se rumenesc, răsturnând la jumătate, aproximativ 2 minute în total. (Dacă apar bule de aer în gogoși, străpungeți-le cu vârful unui cuțit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
2
Scoateți gogoșile cu o lingură cu fante pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați încă 4 runde de aluat în ulei. În timp ce aceste runde de aluat se prăjesc, folosiți clești pentru a ridica o gogoașă din primul lot, înmuiați fundul în glazura de ciocolată și readuceți gogoasa în glazura cu grătar în sus. Repetați prăjirea și glazurarea rundelor de aluat rămase.Când gogoșile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți un cuțit pentru a perfora partea fiecăruia pentru a forma un buzunar în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
AluatAluat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CleșteClește
4
Așezați vârful pungii de conducte în buzunar și pipetați aproximativ 1 linguriță de umplutură de marshmallow în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții34
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista