Suedez prăjit cu parmezan
Suedezul prăjit cu parmezan ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 194 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suedez, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi Prăjiți Și Suedezi Pe Rachetă, Suedez prăjit cu miere cu ardei iute și chimen, și Swede dauphinoise.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Răsturnați suedezul, uleiul de măsline, 40g de parmezan și frunzele de rozmarin într-o formă de prăjire superficială. Condimentează și aruncă bine, aranjând într-un singur strat.
Presărați parmezanul rămas, punctați cu unt, apoi adăugați căței de usturoi. Prăjiți timp de 30-35 de minute, întorcându-vă la jumătatea gătitului, până când sunt crocante și aurii.