Sud-Vestul Turciei Cu Fața Deschisă Se Topește

Sud-Vestul Turciei Cu Fața Deschisă Se Topește
Această rețetă servește 10 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de brânză cheddar, pâine, pansament minune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Patty De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește, Patty De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește, și Deschis cu care se confruntă curcan afine enchilada topi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Întindeți pansamentul uniform pe felii de pâine; se presară cu pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Se acoperă cu salsa, curcan și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Se fierbe, la 4 până la 6 inci de sursa de căldură, 2 min. sau până când se încălzește și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista