Sud-vestul Turciei Chili și Cornbread

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Chili și Cornbread din Turcia de Sud-Vest. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 808 calorii. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, curcan măcinat, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Curățați Consumul De Chili Din Sud-Vestul Turciei, 3 Chili de curcan de fasole cu pâine de porumb, și Spicy ' n Sweet Turcia Pinto Bean Chili cu tigaie Cornbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pulverizați o tigaie de 8 pe 8 pe 2 inci cu spray antiaderent.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de lichid din Mexicorn.
Locul rezervat 2 linguri lichid într-un castron mediu.
Adăugați oul în lichid și amestecați pentru a amesteca. Se amestecă în Mexicorn.
Se adaugă amestecul de brioșă de porumb și se amestecă până se combină.
Transferați amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o pungă mare resigilabilă, aruncați curcanul cu făină până când făina este absorbită în carne.
Încălziți uleiul într-o oală largă de 2 litri la foc mediu.
Adăugați curcanul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Zdrobiți roșiile conservate cu mâna și adăugați roșiile și lichidul.
Adăugați fasole și pastă de roșii. Se fierbe la foc mediu-mic până când chiliul este ușor gros, aproximativ 8 minute. Puneți chili în boluri. Se acoperă cu smântână, cilantro și ceapă.
Se servește fierbinte cu pâine de porumb.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.