Sud-Vestul Chile-Brioșe De Porumb Cu Brânză
Sud-vestul Chile-brioșele de porumb cu brânză necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 592 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zară, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Brioșe de porumb cu brânză și Chile (rețetă fără gluten*), Chowder De Porumb Din Sud-Vestul Chile, și Sud-Vestul Chile-Fondue De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie de brioșă de 12 cani în cuptor 5 minute.
Combinați amestecul de făină de porumb și zahărul într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă Zara și oul; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă untul topit, brânza și ardeii iute verzi tocați.
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți cu spray de gătit. Lingura aluat în tigaie brioșă fierbinte, de umplere aproape complet plin.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigaie într-o grătar și lăsați să se răcească 10 minute.