Sud-Vest Somon Cezar
Sud-Vest somon Cezar este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 391 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați paprika, zară, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Sud-Vest Pui La Gratar Cezar, Salată De Caesar De Pui Sud-Vest, și Somon Înnegrit Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 9 ingrediente într-un mini tocător sau blender; pulsați până se amestecă bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Pentru a pregăti salata, combinați sare, paprikas și piper roșu; presărați uniform peste pește.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește, condimentat cu fața în jos, la tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți cu grijă peștele și gătiți timp de 4 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați salata verde, porumbul și crutoanele într-un castron mare.
Stropiți pansamentul peste amestecul de salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1 file.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.