Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Sud-vest de porumb, Chili, și chimen saut Circulara ar putea fi o reteta excelenta pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Salată de porumb și chimen din sud-vest, Guacamole de porumb prăjit cu chipsuri de Tortilla parfumate cu chimen (gustare Sud-Vest), și Chili ' s Southwest Eggrolls – bucurați-vă de acest restaurant preferat oriunde. Aceste rulouri de ou în stil sud-vest sunt delicioase.
Instrucțiuni
1
Char poblano chilies direct peste flacăra de gaz sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Curățați, semănați și tocați grosolan ardeii iute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați semințe de chimen și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
4
Se adauga ceapa si saut pana aproape se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați porumb, oregano, 1 linguriță de ardei iute chipotle și ardei iute poblano și saut până când porumbul este încălzit, aproximativ 5 minute. Se amestecă ridichi, 1/2 cană de coriandru, suc de lămâie și coajă de tei. Saut până când ridichile sunt ușor înmuiate, dar încă își păstrează culoarea, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
1 Kg Tortillas De Maíz
Ridiche
Ardei Iute
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper Poblano
Porumb
6
Adăugați mai mulți ardei iute chipotle cu 1/2 linguriță, în funcție de spiciness dorit. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sare și Piper
7
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se presară cu 1/4 cană de coriandru rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
9
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
10
* Ardei iute verzi proaspeți, numiți adesea pasillas; vândute pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde
11
** Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.